سئوکار خوب و بد را تشخیص دهیم
سئوکار خوب یا بد : مسئله این است !!
سئوکار خوب
سئو یک پروسه ی مهم و اصولی است و فقط اشخاصی که این پروسه را به شکل صحیح و درست طی می کنند، قادر می باشند که به نتیجه ی مورد نظر خود دست پیدا کنند. در این مقاله تصمیم داریم که ، بعضی از ویژگی ها و خصوصیات یک سئو کار بد را عنوان کنیم . در ادامه شما می توانید با اشتباهاتی که یک سئو کار بد مرتکب می شود آشنا شده و از تکرار کردن آن ها خودداری کنید . منظورمان از سئوی بد در حقیقت همان سئو کلاه سیاه است که انجام آن باعث بروز خسارات جبران ناپذیری به سایت می گردد.
همان گونه که قبلا هم به کرات اشاره کردیم ، سئو و طراحی سایت ( طراحی فروشگاه اینترنتی ) دو جز جدایی ناپذیر هستند که می توانند موفقیت یکدیگر را تکمیل و تضمین کنند . به همین خاطر به هیچ وجه نباید با انجام سئو کلاه سیاه ، پیشرفت و بهبود طراحی سایت خود را با اختلال های متعدد رو به رو کنید . سئو کلاه سیاه اگرچه قادر است در مدت زمانی کم و کوتاه، رتبه ی سایت را بالا بیاورد ، ولی به هیچ وجه در این تکنیک توجهی به کاربر و مخاطب نمی شود.
همین مسئله باعث می شود تا سئو شما با شکست رو به رو شده و حتی ممکن است منجر به پنالتی شدن سایت شما از طرف موتور جستجو هم بشود.
در برابر این نوع سئو ، سئو کلاه سفید هم وجود دارد که در آن از تکنیک های اصولی و قواعد استاندارد برای بهینه سازی سایت استفاده می گردد . سئو کار خوب همواره ترجیح می دهد که از این روند برای سئو وب سایت شما استفاده کند. اگرچه این نوع از سئو زمان بر بوده و احتیاج به هزینه بالاتری دارد ولی با این وجود، ماندگاری و دوام زیادی دارد . برای اینکه برچسب یک سئو کار بد به شما نخورد بایستی از تکنیک هایی که در ادامه ذکر کرده ایم ، استفاده نکنید.
بک لینک خریداری نکنید
تکنیکی که کلاه سیاه ها بیشتر مواقع از آن استفاده می کنند، خرید بک لینک است. این لینک های در مدت زمان خیلی کمی تعداد زیادی ورودی به سایت شما ارسال می کنند و بازدید سایت را به شکل غیرعادی افزایش می دهند. ولی باید دقت داشته باشید که این ترفندها در سئو خیلی مخرب است چرا که این لینک ها از دیدگاه گوگل اسپم بوده و هیچ گونه اعتبار و ارزشی نخواهند داشت . نکته ی قابل توجه این است که نباید خرید بک لینک را با ثبت لینک در وب سایت های معتبر اشتباه گرفت.
کامنت اسپم ثبت نکنید
مقصود ما از کامنت های اسپم، ثبت نظر در زیر پست های نامرتبط با موضوع سایت شما می باشد . ثبت کامنت در صفحات مرتبط تاثیر خوب و مثبتی بر روی سئو سایت شما دارد اما چنین کاری در پست های غیر مرتبط با موضوع وب سایت شما ، تحت عنوان اسپم شناخته شده و تاثیر خیلی منفی و مخربی بر روی سایت شما خواهد داشت. یک سئو کار خوب به هیچ وجه چنین کاری را انجام نخواهد داد.
محتوای کپی در سایت درج نکنید
شاید تا به حال بارها و بارها این جمله را شنیده باشید: ” محتوا پادشاه است.” این جمله همواره سرلوحه ی سئو کاران کلاه سفید است. قرار دادن محتوای کپی در سایت نه فقط در موفقیت طراحی فروشگاه اینترنتی شما اثرگذار نخواهد بود بلکه تا حد خیلی زیادی باعث افت رتبه وب سایت در موتور های جستجو می گردد. درست است که قرار دادن محتوا در سایت می تواند رتبه ی سایت شما را بهبود دهد ولی بایستی دقت کنید که مقصود از محتوا ، محتوای بکر و غیر کپی می باشد .
متن را در سایت پنهان نکنید
پنهان کردن متن در سایت به دو شیوه ممکن است صورت گیرد ، که البته هر دو روش آن هم برای سئو وب سایت شما اثرات غیر قابل جبرانی را به دنبال خواهد داشت. یکی از شیوه های پنهان کردن متن در صفحه ، تغییر رنگ فونت و همرنگ نمودن آن با رنگ صفحه زمینه سایت می باشد . در این روش کاربر متن را نمی بیند اما متن برای موتورهای جستجو قابل مشاهده خواهد بود . تکنیک دیگر، استفاده از کد های جاوا اسکریپت در طراحی فروشگاه اینترنتی است که با استفاده از آن ها متن در سایت فقط برای موتورهای جستجو قابل مشاهده بوده و کاربر نمی تواند آن را ببیند!
صفحه پرش استفاده نکنید
اشتباه دیگری که سئو کاران بد از آن استفاده می کنند، صفحه پرش می باشد . این تکنیک از شیوه های قدیمی و ابتدایی در سئو است که در گذشته سئوکاران از آن استفاده می کردند ولی در حال حاضر استفاده از ان به کلی منسوخ شده است و دیگر استفاده از آن به هیچ وجه توصیه نمی شود . صفحه پرش در حقیقت مثل یک پل عمل خواهد کرد . در حال حاضر در حیلی از سایت ها هم می توانید صفحه پرش را ببینید. یک عبارت لینک شده که شما را به یک صفحه غیر مرتبط هدایت می کند. این نوع صفحات موجب نارضایتی کاربر می شوند و کاری می کنند که دیگر به وب سایت شما مراجعه نکند. بعد از مدتی گوگل نیز متوجه شده و رتبه ی وب سایت شما را پایین می آورد.
کلمات کلیدی را به صورت اسپم وار تکرار نکنید
در گذشته این تکنیک در میان سئوکاران خیلی رایج بود . کلمات کلیدی متعدد را بدون هیچ گونه هدف و کاربرد در انتهای یک پست و مطلب به کار می بردند. اگرچه این تکنیک قبلا موجب نمی شود که گوگل شما را جریمه کند ولی در حال حاضر ممکن است باعث جریمه سایت شما توسط موتور های جستجو شوند. چالشی که در حال حاضر در مورد کلمات کلیدی وجود دارد، چگالی آن ها است که در هر صفحه بین یک تا سه درصد می باشد. تکرار بی مورد کلمات کلیدی در یک صفحه ارزش آن صفحه را از نظر موتور های جستجو از بین می برد.
این هایی که ذکر کردیم ، بخشی از ویژگی های سک سئوکار بد بود. در صورتی که به دنبال یک سئوکار خوب برای وب سایت خود می گردید ، می توانید از طریق صفحه ی تماس با ما ، با همکاران ما مشورت کنید.
دیدگاه ها
دفتر مرکزیتون کجا قرار داره
هزینه مشاوره آنلاین و حضوری باهم متفاوته
این مطلب حرف نداشت
نویسنده این متن کیه؟
مشاوره آنلاین هم دارید
مطلب به درد بخوری بود